HovedsidenNy parkering på Flint Esso Arena

9. juli 2021

Ny stor parkeringsplass - ankomst Ulvikveien

De gamle bygningene på Skramstadtomta bak D-banen er revet og plassen er planert og gruset. Det anslås å være plass til 150-200 biler på dette nye parkeringsområdet med ankomst fra Ulvikveien. Flint henstiller alle våre besøkende som ankommer med bil om å benytte seg av parkeringsmulighetene her!

Det er ingen hemmelighet at parkeringsmulighetene ved Flint ikke har vært de beste.  Spesielt i Flintveien er det tidvis svært kaotisk. Det er derfor svært gledelig at vi nå kan åpne en helt ny og stor parkeringsplass på Skramstadtomten bak D-banen med ankomst Ulvikveien. 

Flint Fotball ønsker å rette en stor takk til entrepenør Haakon Skuggedal som har utført jobben, både med å rive den gamle bygningsmassen som stod på tomten, og planere og gruse området.

Den nye parkeringsplassen har plass til opp mot 200 biler og vi henstiller alle våre besøkende som kommer med bil å kjøre til Ulvikveien. Der er det nå parkeringsplasser tilgjengelig både ved volleyballbanen, ved Tolvsrød Barnehage og på Skramstadtomten.

Henstillingen er altså enkel – parkering i Ulvikveien, og ikke i Flintveien!

Vil du bli med i Flint?

Om Flint AIL

Logo_Footer

Flint Tønsberg AIL er en breddeklubb som har hatt en meget sterk vekst i de siste årene, i tillegg til et bredde fokus ønsker vi å tilrettelegge og utvikle for både spillere og lag på ett høyt nivå.

SAMHOLD - STOLTHET - GLEDE

© Flint Tønsberg AIL / Alle Rettigheter